Οι ταπενάδες καρότου παρασκευάζονται με βάση λαχανικά που έχουν ψηθεί ή αποξηρανθεί, τα οποία στη συνέχεια θρυμματίζονται και συνδυάζονται με αρωματικά βότανα και έλαια.
Η ταπενάδα καρότου θα φέρει δημιουργικότητα στην κουζίνα σας και ανταγωνίζεται τις νέες τάσεις κατανάλωσης, όπως τα αποσπασματικά γεύματα, τα ντιπ και τα απερίτσια.
Η ταπενάδα καρότου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστή ή κρύα, σε καναπέδες, πίτσες, για να αρωματίσει τις σαλτσες σας, τις σούπες, τις μαγιονέζες και τα ζυμαρικά.
Κατηγορίες: Αγροδιατροφικά, Κονσερβες, Ταπενάδα καρότου